Kerhotila

Tampereen Taktiikkapelaajilla on omat kerhotilat osoitteessa Hatanpään Valtatie 40, F-rappu, 2. kerros (käynti takapihan puolelta). Kerhotiloissa on pelipöytiä ja maastoja vapaaseen käyttöön ja sinne mahtuu samanaikaisesti noin 8 pelipöytää. Tilat ovat käytettävissä vaikka joka päivä ja kellon ympäri. Tilaa pääsee käyttämään ottamalla yhteyttä avaimellisiin henkilöihin (hallitus), jolloin järjestetään oven avaaminen haluttuna aikana. Avaimia saa myös lainaksi. Emme kuitenkaan päivystä tiloissa, joten tilojen käyttötarpeesta kannattaa tietää hyvissä ajoin etukäteen, esimerkiksi edellisenä päivänä.

Omat tilat kustannetaan tällä hetkellä kuukausimaksuilla. Maksun suuruus on 15€/kk. Kuukausimaksun maksaneilla on täysi käyttöoikeus tiloihin. Maksuvaihtoehtoina on 3kk, 6kk tai loppuvuosi kerralla. Maksu suoritetaan mieluiten tilisiirtona yhdistyksen tilille, mutta sen voi maksaa myös käteisellä hallituksen jäsenelle. Koko jäsenistölle tilat ovat auki kerran viikossa, tällä hetkellä sunnuntaisin, vastaamaan aiempaa Hervannan pelivuoroa.

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan uuteen projektiin! Kaikki on nyt mahdollista jos vain tekijöitä riittää. Esimerkiksi yhteistä maastontekoa ja turnauksia tullaan varmasti lisäämään.

Etäisyydet kerholta: