Tampereen Taktiikkapelaajat ry (TaTape ry) kokoaa yhteen Tampereen alueen miniatyyri-, lauta- ja korttipelien harrastajat. Yhdistys on perustettu vuoden 2011 lopussa ja jäseniä on nykyään noin 50.

TaTapen toiminta koostuu viikottaisesta vapaamuotoisesta pelaamisesta. Tätä varten yhdistyksellä on omat tilat. Pitkin vuotta järjestämme myös turnauksia ja teemapäiviä liittyen monipuolisesti eri peleihin. Tärkein iso tapahtuma on jokakesäinen mökkiviikonloppu harvinaisempien miniatyyripelien parissa. Lisäksi käymme edustamassa alan tapahtumissa talkoovoimin.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Syksyn tapahtumia

Tampereen Taktiikkapelaajien tiloissa tapahtuu jälleen syksyn aikana. Turnauspelien aikatauluissa näkyy tällä hetkellä pari turnausta.

12.8 oleva 40k-turnaus on jo täynnä, mutta tästä linkistä löytyy tarkemmat tiedot: https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=116726

26.8 on 9th age turnaus, jossa on reilusti tilaa:  https://www.sotavasara.net/keskustelu/viewtopic.php?f=11&t=116877

Näiden lisäksi tiloissa pyörii tiistaisin ja sunnuntaisin lähes aina väkeä pelaamassa erilaisia figupelejä. Myös muina päivinä ovien aukaisu on mahdollista. Tällöin kannattaa kysellä Tampereen taktiikkapelaajien facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/groups/299454886736807/?fref=ts

Rooli- ja lautapelejä on silloin tällöin pyöritelty kerholla ja tälläkin hetkellä taitaa olla Iron Kingdoms rope käynnissä säännöllisen epäsäännöllisesti.